Tekenbelevingen
voor kids op de BSO

tekenworkouts

De magie van luisterverhalen en tekenen

Bij Tekenworkouts komen luisterverhalen en creativiteit samen tot een onvergetelijke tekenbelevenis. Kids vliegen mee met een vliegend tapijt of maken een prachtige wandeling door een vlindertuin. Met de unieke luisterverhalen van Tekenworkouts zet je eenvoudig alle kids aan het tekenen! 

unieke beleving

"Ik weet niet wat ik moet tekenen"

Dat is bij Tekenworkouts verleden tijd! We hebben een unieke benadering ontwikkeld om kinderen mee te nemen op een creatieve reis door middel van auditieve luisterverhalen. Onze verhalen zijn speciaal ontworpen om de verbeelding te prikkelen en kinderen te inspireren terwijl ze hun eigen meesterwerk creëren.

de magie van audio

Tekenen met een koptelefoon op

Je hoort de vogels fluiten en het wapperen van een vliegend tapijt. Met muziek en soundeffects wordt je meegenomen in een fantasiewereld! Wat een Tekenworkout zo krachtig maakt is het gebruik van een koptelefoon tijdens het tekenen. Door het afsluiten van alle omgevingsgeluiden kunnen kinderen zich volledig concentreren op het verhaal en het tekenen. Hierdoor is Tekenworkouts een rustgevende en ontspannende activiteit.

zet de fantasie maar aan

Perfect voor de
buitenschoolse opvang

Tekenworkouts zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar (bovenbouw BSO) . Het biedt kinderen een ontspannen en creatief moment voor zichzelf. Met een koptelefoon op zijn kinderen vaak meer dan een half uur in alle rust en stilte aan het tekenen en kleuren! 

Ontprikkelen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat tekenen een effectieve manier is om te ontspannen. Tekenen is dus niet alleen super leuk. Het is ook perfect om even te relaxen en te ontprikkelen na een drukke dag op school. 

HOE WERKT HET?

stap 1

Kies een Tekenworkout

Van vlindertuinen, vlekkenmonsters tot vliegende tapijten. Er is genoeg te kiezen! Met een organisatie licentie zijn de Tekenworkouts eenvoudig beschikbaar via een bedrijfslink. Zo heeft de hele organisatie toegang tot alle Kids Tekenworkouts en luister je met alle groepen zo vaak als je wilt! Ook heb je via de link automatisch toegang tot nieuw ontwikkelde Tekenworkouts.

stap 2

Sluit 5 koptelefoons aan

Met een splitter tover je een tablet eenvoudig om tot een Tekenworkouts jukebox en kun je maximaal 5 koptelefoons aasluiten. Kinderen tekenen in kleine groepjes en hebben allemaal een eigen koptelefoon op. Voor maximale concentratie en focus!

stap 3

Laat de creativiteit los

Het tekenavontuur kan beginnen! Het is niet nodig om bij de activiteit te blijven. Eenmaal begonnen.. is minimaal een half uur tekenplezier! Veel kinderen blijven nadat de Tekenworkout is afgelopen nog verder tekenen.

ontdek

Kunstwerken van
Tekenworkouts Kids

Meer informatie?

Stuur een berichtje!

Ben je werkzaam in het basisonderwijs, bij een BSO of IKC en heb je interesse om Tekenworkouts in te zetten voor jouw groepen? Stuur dan een berichtje! 

Vul het formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct contact? Neem dan contact op met Rianne. 

info@tekenworkouts.nl