Retourneren & terugbetalen

Zijn de producten niet naar jouw wens?

Hoe werkt het terugsturen van producten? Zijn de bestelde items niet naar je zin of passen ze niet? Dan is het onder onze voorwaarden mogelijk om ze terug te sturen. Je mag artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Op deze pagina vind je ons retourformulier en de bijbehorende instructies.

Retourinstructies

Wanneer je een item retour wilt sturen, dan kun je het retourformulier printen en invullen. Retour sturen kan binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Vul het retourformulier volledig in en stop het vervolgens samen met het ongebruikte product in de originele verpakking in een verzenddoos. Het pakket kun je versturen naar:

Tekenworkouts
Boskriek 19
5131 HJ Alphen (NB)

Voorwaarden voor terugsturen

Wanneer je een item retour stuurt, dan moet dit binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling gebeuren, ongebruikt en compleet zijn en het artikel moet in de originele verpakking zitten. Retour gestuurde producten worden alleen in behandeling genomen wanneer deze aan bovenstaande voorwaarden voldoen en wanneer het retourformulier is bijgevoegd.

Versturen van de items

Wanneer je je retourpakket klaar hebt gemaakt dan kun je dit versturen vanuit een verzendpunt naar eigen keuze. Bewaar je verzendbewijs goed, want dit is je bewijs dat je een retour hebt verstuurd. Het terugsturen van items is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen die door een beroepsvervoerder aan ons terug worden gestuurd.

Wanneer wij je retour hebben ontvangen dan verwerken wij deze zo spoedig mogelijk.

Terugbetaling en aansprakelijkheid

De kosten voor retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Ook is het terug sturen van items op eigen risico. Mocht een retourzending kwijt raken, ook dan zijn de onderzoekskosten voor jouw eigen rekening.ย Wanneer wij het artikel in nieuwstaat en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, dan maken wij het aankoopbedrag minus de originele verzendkosten binnen 14 dagen naar je over via het betaalsysteem waarmee je jouw bestelling hebt betaald.