creatieve zelfzorg

uit je hoofd
op papier

We zitten te veel in ons hoofd. Staren ons blind op schermen. Staan altijd ‘aan’. In een wereld die steeds sneller gaat, zijn we vergeten hoe we moeten vertragen. 

Een Tekenworkout helpt ontspannen. Innovatieve audiobelevingen zetten je vanzelf aan het tekenen. Een unieke tekenbeleving voor meer rust, ontspanning en creativiteit.

Audiobelevingen

Creative Selfcare

Een Tekenworkout is er voor iedereen die een klein creatief moment kan gebruiken. Een krachtige tool bij stress of overprikkeling. Op een unieke en laagdrempelige manier ervaar je de ontspannende en helende kracht van tekenen. 

Een creatieve pauze

Laagdrempelig

Het gaat er niet om hoe mooi het wordt, maar om al tekenend zo te ontspannen dat je uit je hoofd komt. 

Tekenen is niet alleen een handige manier om tot rust te komen, het is ook goed voor je brein. Als je het regelmatig doet, versterkt het je concentratie, maar ook je geheugen en je oplossend vermogen. Ook stimuleert het je creativiteit.

uit je hoofd, op papier

Tekenworkouts APP

Je tekent tijdens het luisteren naar een workout. De muziek en audiobegeleiding nemen je stap voor stap mee in het maken van een tekening.

Je hoeft niet goed, mooi of realistisch te kunnen tekenen. Ook als je lang niet hebt getekend, kun je de workouts volgen. Als je gewoon begint, ontstaat er vanzelf iets op papier.

Een rustgevende beleving voor meer ontspanning en creativiteit.

Voor iedereen die uit zijn of haar hoofd wil komen

Volg een gratis tekenworkout

20 MIN ・ Living by the Lake

In deze tekenworkout kijk je uit over het water. Je hoort de steentjes vallen in het water en de vogels fluiten. Met elke lijn die je zet, ontspan je meer en meer. In de app staat deze gratis Tekenworkout voor je klaar om uit te proberen. Enjoy!

maak je hoofd stil

Meditatie

Tekenen is een actieve meditatievorm. Als je meditatief tekent, creëer je bewust ruimte om in het moment te zijn. Je hebt geen doel en alles wat je tekent is goed.

verschillende Tekenworkouts
0 +
jaar ervaring intuïtief tekenen
0 +
minuten aan audiobeleving
0 +

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Rianne

Sinds ik een potlood kan vasthouden ben ik verslaafd aan tekenen. Als kind was ik koningin kleurplatenwedstrijd. 

Meer dan 10 jaar volgde ik les in intuïtief tekenen. Maar verloor mijn passie toen ik ging studeren. Eeuwig zonde. En nu komt het beste gedeelte: ik heb ‘m weer teruggevonden. Het resultaat? Tekenworkouts!

Tekenworkouts is een  nieuw innovatief concept. Het zijn audiobelevingen die jou aan het tekenen zetten. Voor meer rust, ontspanning en creativiteit. Een ware belevenis!

Shop het zomer DOEBOEK

Een zomer vol creativiteit

- uitverkocht -

Een zomer zonder haast en vol creatieve momenten? Laat je verrassen door het positieve effect dat tekenen heeft. Het is een unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Via een link in het digitale DOEBOEK kom je bij de audiobeleving. In totaal 3 tekenworkouts die zorgen voor een bijzondere tekenbeleving!

“Een tekenworkout helpt om mijn hoofd even op pauze te zetten. Zelfs toen de audio was afgelopen ben ik nog blijven tekenen. Voor mij een heel goed teken. Dankjewel!”
Fabiënne
"Ik was echt verrast door de pilot van tekenworkouts. Vond het echt heel leuk en ontspannend. Win win is dat er ook nog iets moois uitkomt."
Sedi

Inspiratie & behind the scenes

new on the blog

Meer inspiratie?

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Ontvang maandelijks een creatief zetje in de rug. Voor minder haast en meer creatieve pauzemomentjes.